BVLGARI Allegra Riva Solare - аромат італійських канікул, які ніколи не закінчуються.

Ви засмагаєте на березі: вашу шкіру зігрівають теплі промені і ніжно обдуває вітер. Ви вдихаєте освіжаючий аромат солоних бризок вперемішку з цитрусовими нотами, що доносяться від дерев, що тягнуться вздовж берегової лінії. Зі свого шезлонга ви дивитеся на скелі і безкрайню бірюзову гладь, і вам відкривається захоплюючий вид на розкіш фарб Італійської Рів'єри, що випромінює римську витонченість.

Ця літня енергія оживає в цитрусовому ароматі Riva Solare. Він відкривається акордами терпкого калабрійського бергамота. Створена спеціально для BVLGARI, нова свіжа нота відмінно передає унікальну ауру Італійської Рів'єри і Будинку BVLGARI . Стихаючи, цитрусові хвилі поступаються місцем сонячному аромату апельсинового цвіту. Теплі нюанси неролі трохи приглушують сяючі акценти османтусу і мандарина. Так Riva Solare, посилений базовими акордами пристрасного мускусу, вивільняє бадьору чуттєвість сонця і хвиль, змішану з наелектризованою свободою Середземномор'я.

Аромат органічно доповнюють та персоналізують 5 есенцій Bvlgari Allegra Magnifying. Гучні ноти Magnifying Musk (Яскравість з мускусом), Magnifying Bergamot (Яскравість з бергамотом), Magnifying Rose (Яскравість з трояндою), Magnifying Vanilla (Яскравість з ваніллю) і Magnifying Patchouli (Яскравість з пачулі) підсилюють і перетворюють аромат, надаючи парфумерній воді характерний італійський відтінок molto - надмірності.