Колекція ароматів Aqua Allegoria французького будинку Guerlain цієї весни поповниться двома новими виданнями: Aqua Allegori Flora Salvaggia і Aqua Allegori Nettare Di Sole. Традиційно нові аромати натхненні красою та різноманіттям природи.

Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia передає красу аромату квітучих літніх полів і лугів. Пишна зелень, чарівні квіти і запашні трави, що колишуться на вітрі, наповнюють радістю і залишаються з вами впродовж всього часу розкриття аромату. Свіжа, яскрава квіткова композиція відкривається соковитим і свіжим кавуном в поєднанні з фіалками і луговими квітами. В її серці - флёрдоранж і жасмин самбак, що створюють відчуття теплих сонячних променів. В шлейфі - гармонія пудрової фіалки, білого мускусу і благородного ірису.

Guerlain Aqua Allegoria Nettare Di Sole - сонячний, квітковий аромат, який присвячений літнім квітам; магнолії, троянді та жасмину самбак, вони неначе постають перед нами в сонячному світлі з кружляючими понад ними бджілками. що збирають солодкий нектар. Бергамот і флёрдоранж надають композиції свіжість.

Міжнародний старт продажу - травень 2021.