Зима диктує свої правила навіть нашому традиційному ритуалу догляду за шкірою Це слушний час переглянути свій б'юті-арсенал і навіть доповнити його тими продуктами, які до цього ви або спеціально ігнорували, або просто не цікавилися їх властивостями. Зробили гід по таким б'юті-засобам і розповіли, про їх переваги.

СКРАБИ І ЕЛІКСИРИ ДЛЯ ГУБ.
Чомусь засоби по догляду за губами не дуже популярні, але ж ця зона заслуговує найпильнішої уваги. Взимку, щоб досягти ідеального покриття помади і підкреслити природну красу губ, їм необхідний спеціальний догляд з використанням скрабів і еліксирів. Скраби для губ повинні мати ніжну текстуру, тому в цьому випадку аналогічні засоби для обличчя навряд чи підійдуть. Намагайтеся вибирати варіанти, які будуть не тільки оновлювати шкіру губ, але і зволожувати її і насичувати антиоксидантами.
Якщо ви помічаєте, що шкіра губ схильна до сухості і лущення, є невеликі зморшки і заломи або ви просто хочете зробити губи візуально більш пухкими, то після скрабу варто наносити спеціальний еліксир для вирівнювання текстури губ і їх захисту від зневоднення. Використовуйте щодня.

ЗАСОБИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ ШИЇ І ДЕКОЛЬТЕ.
Дані засоби також є невідємним елементом догляду, хоча часто ми забуваємо приділити належну увагу зоні шиї і декольте. У цій області шкіра дуже тонка, тому завжди більш схильна до передчасної появи заломів, зморшок, вялості та хронічної сухості. Важливо розуміти, що шкіра шиї і декольте відрізняється за будовою від шкіри обличчя вона більш делікатна і ніжна, тому звертайте увагу на креми і сироватки, призначені саме для цієї області.

ЕНЗИМНІ ПІЛІНГИ.
Мало хто знає, що існують універсальні пілінги, які підходять для будь-якого типу шкіри, які можна робити в будь-який час року, при цьому в домашніх умовах. До таких відносять ензимні. Ензими це ферменти, які застосовуються для безпечного відлущування. Вони працюють мякше, ніж кислоти в хімічних пілінгах.
Ензимні пілінги незаслужено ігноруються, адже саме вони сприяють делікатному розчиненню відмерлих лусочок і не викликають чутливості до сонця, що і дозволяє застосовувати їх цілий рік.
Застосування рекомендоване для будь-якого типу шкіри, в тому числі і для чутливої. Використовуйте 23 рази на тиждень.

ПІЛІНГИ ДЛЯ ШКІРИ ГОЛОВИ.
Даний продукт рекомендований всім, хто використовує мякі безсульфатні шампуні, сухі шампуні, засоби для обєму волосся, а також власникам жирної шкіри голови і тим, хто відвідує басейн.
При регулярному проведенні пілінгу для шкіри голови, помітно поліпшується загальний стан волосся воно довше залишається чистим завдяки нормалізації діяльності сальних залоз і відлущення відмерлих клітин. Також поліпшується поглинання зволожуючих засобів і знижується обсяг випадіння волосся через поліпшення надходження кисню до фолікулів.
Зверніть увагу, що при неправильному або занадто частому застосуванні пілінгів є ризик нашкодити шкірі голови, пересушити її або привести до подразнення. Тож, чітко дотримуйтесь інструкції.

ТОНІК ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ.
Незважаючи на широку популярність тоніка для обличчя, часто ми нехтуємо його використанням, обмежуючись лише очищенням і зволоженням шкіри. Але ж 90% очищувальних засобів змінюють рН нашої шкіри в лужну сторону під час вмивання, і якщо знехтувати нанесенням тоніка відразу після очищення шкіри, функцією якого є відновлення рН, то є ризик зіткнутися з зневоднення шкіри, появою лущення, а також з поганим поглинанням крему або сироватки при подальшому нанесенні.
Вибирайте тонік за типом шкіри з тієї ж серії, що і ваше очищуючий засіб, і використовуйте його також 2 рази на день. Якщо ви звикли обмежуватися мінімальною кількістю засобів для догляду, намагайтеся вибирати очищуючий засіб, яке не дуже змінює рН шкіри.

БУДЬТЕ КРАСИВИМИ!