Перший парфум Miss Dior вийшов в далекому 1947 році як аромат, що уособлював надію і щастя в похмурий повоєнний час. У той період, парфуми для Крістіана Діора були синонімом оновлення, радості, поезії і гармонії. Аромат Miss Dior завжди був обіцянкою щастя, його парфумерна майстерність відтворена сьогодні в океані різнокольорових пелюсток.
Головною нотою нового Miss Dior стала травнева троянда. Ця квітка з її медовими нюансами домінує в неймовірно оксамитовому вершковому серці аромату, вона створює досконалу гармонію з нотами конвалій, півоній і пудровими нотами. Все це на тлі деревної, землистої і ванільної бази.
Композиція створена парфумером будинку, Франсуа Демаші, який говорить, що троянда в цій версії стала трохи більше пряною.
"Квітковий букет нової Miss Dior Eau de Parfum пробуджує всі наші почуття. Це справжня ода оксамитовим і чуттєвим трояндам, краса яких підкреслена свіжою конвалією і різкуватою півонією, а також м'якістю ірису," - парфумер будинку Dior, Франсуа Демаші.Чекаємо!