Про необхідність використання сонцезахисних засобів знають вже, напевно, всі. Тональні засоби з фільтрами і високим SPF - це відмінний варіант отримати все найкраще відразу. Їх можна наносити поверх санскріну або використовувати соло, якщо ви проводите на сонцs не дуже багато часу (збираючись на пляж краще все ж використовувати окремий засіб і наносити його досить густо).

5 КРАЩИХ ВАРІАНТІВ ТОНАЛЬНИХ ЗАСОБІВ З SPF:

Dior Capture Dreamskin Moist & Perfect Cushion SPF 50.
Тональний кушон дає гарний вологий ефект (можна залишити так чи
злегка припудрити), лягає нещільно і добре вирівнює рельєф і колір обличчя. Продається в комплекті з рефілом тож вистачить надовго.

CHANEL CC Cream Super Active SPF 50.
Незамінний коригувальний крем для обличчя CC CREAM від CHANEL вже став легендою. Формула СС крема дороблювалася та удосконалювалася вже не раз, аби досягти та поєднати переваги комплексного засобу по догляду за шкірою і бездоганний макіяж з високим ступенем покриття.
Забезпечує 5 супер властивостей: вирівнювання, зволоження, корекція, захист і сяйво шкіри кожного дня.

Gisele Denis Compact Cream Color Facial Sunscreen SPF 50.
Зручний та компактний тонуючий засіб, який варто мати завжди під рукою. Поміститься в будь-якій сумочці, добре лягає на шкіру, вирівнює тон та захищає від сонця.
Спеціально розроблений для захисту від сонця шкіри середньо-темного тону (фототипи III і IV).

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45.
Супер засіб, що поєднує стійкість, зволоження та захист. Щільність середня, але Futurist легко нашарувати до повного і водночас непомітного покриття.
12 годин бездоганного природного сяйва і стійкості. Ідеально рівний тон.

Givenchy Teint Couture City Balm SPF 25.
Ідеальний тональний крем для міста. Напівматовий фініш, при якому шкіра не блищить, а ніби то сяє зсередини без найменшої жирності. Крім сонця, засіб обіцяє захищати міських мешканок від забрудненого повітря і синього світла екранів.