УНИКАЙТЕ:
  • Багато рідини перед сном, особливо вкупі з солоною їжею.
  • Перенапруження очних м'язів. Відволікайтеся від монітора щогодини і не тріть ніжну шкіру навколо очей.
  • Погані подушки. Неправильне положення голови під час сну - одна з причин не тільки набряків, але і ранніх зморшок.

КОЖНОГО ДНЯ:
Зняти сліди втоми з області навколо очей допоможуть креми з кофеїном, наприклад Caudalie Premier Cru The Eye Cream і екстрактами рослин, як Givenchy LIntemporel Blossom Eye Illuminating Serum. Вибирайте ті, що укладені в тюбики з масажним аплікатором, як SAMPAR Eye Rule. Ці засоби можна застосовувати як постійно, так і при гострій необхідності, підміняючи ними, наприклад, омолоджуючі препарати.

Користуйтеся кремом навколо очей вранці і ввечері, нанесіть кінчиками пальців на всю поверхню шкіри навколо очей. З урахуванням індивідуальних потреб використовуйте техніку, яка підійде саме Вам:

  • Розгладжуюча техніка для корекції зморшок (перед нанесенням засобу). Великим і вказівним пальцями обережно прищипуйте зморшку перпендикулярно її напрямку, рухаючись до зовнішніх контурів, потім виконайте розгладжувальні рухи. Повторіть 3 рази.
  • Техніка від темних кіл і набряків для усунення ознак втоми і зняття напруги навколо очей (після нанесення). Вказівним пальцем виконайте 3 розгладжувальні рухи під очима в напрямку до зовнішніх контурів: від зовнішнього куточка ока (1), від середини ока (2) і від внутрішнього куточка ока (3). Повторіть 3 рази.
  • Техніка сяйва для ліфтингу повік і «розкритого» погляду (після нанесення). Вказівним пальцем по верхній повіці виконайте розгладжувальні рухи від внутрішнього куточка до зовнішнього. Повторіть 3 рази.

РЕГУЛЯРНО:
Ретельно очищайте повіки лосьйоном з помякшуючими екстрактами волошки, як Byphasse Gentle Eye Make-up Remover або міцелярною водою, наприклад MESAUDA Crystal Clear Micellar Water. Не зловживайте засобами з маслянистою основою. Вони гарні для зняття водостійкого макіяжу, але залишають після себе на віях плівку, яку потрібно змивати.

МИТТЄВО:
Патчі для очей, як Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask миттєво розгладять шкіру і усунуть набряки. Всього через 10 хвилин шкіра виглядає свіжою, оновленою і сяючою, а погляд - відпочилим.

СЕКРЕТИ КРАСИ:
Нюдовим олівцем, наприклад MESAUDA Perfect Khol у відтінку 204 профарбуйте слизову нижньої повіки, щоб приховати почервоніння очей. Поставте пару світлих точок (тінями або хайлайтером MESAUDA One Stroke) на внутрішніх куточках очей і під бровою, щоб додати погляду сяйво. І памятайте, відтінок тіней не повинен повторювати колір очей. Грайте на контрасті.БУДЬТЕ КРАСИВИМИ!