Багато з нас під кінець літа (сезону коротких ночей, зустрічей, вечірок і прогулянок під палючим сонцем - оберіть свій варіант) задумалися про більш ретельний догляд за шкірою або просто вирішили трохи привести свою шкіру до ладу. Простий та дієвий спосіб самотужки повернути свіжий вигляд і молодість - це сироватки. Так, додайте правильну сироватку до вашого щоденного б'юті ритуалу - і ви побачите результат вже через кілька днів!

  1. Тим, хто все літо старанно уникав сонця, але все ж придбав шкіру на пару тонів темніше або кілька небажаних веснянок, ми радимо включити в програму щоденного догляду сироватку, що вирівнює та вдосконалює тон шкіри Clinique Even Better Clinical Corrector + Interrupter. Вона мінімізує темні плями, ефективно і дбайливо вирівнює тон шкіри і підходить для всіх її типів.
  2. Якщо ви не встигли добре відпочити і це позначилося на вашій шкірі, спробуйте сироватку Biotherm Blue Therapy Accelerated. Вона розроблена спеціально для живлення епідермісу і боротьби з ознаками віку та втоми. Містить компонент підводного походження Algae of Youth , що має потужну відновлювальну дію, помітну уже після першого застосування.
  3. Для тих, хто хоче стерти кілька років з обличчя, рекомендуємо омолоджуючу сироватку для обличчя Dior Capture Totale C.E.L. L. Energy Super Potent Serum. Вже через 7 днів використання шкіра помітно розгладжується і наповнюється пружністю, її поверхня вирівнюється, поліпшується тонус, шкіра випромінює здорове сяйво. Через місяць використання відбувається закріплення досягнутих результатів.
  4. Ще один хіт антивікового догляду, що повертає свіжість та еластичність шкіри сироватка MESAUDA Sublime Intensive Serum. Легка за текстурою сироватка, але неймовірно ефективна за своїм впливом!
    Усуває зморшки, млявість і вялість шкіри, а також глибоко її живить. Містить ретиноловий комплекс в комбінації з керамічною концентрованою сумішшю мікстури жирних кислот, отриманих з оливок і кераміду 3, підвищує еластичність шкіри і зменшує зморшки.
  5. Інтенсивний концентрат Estee Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate вже відомий багатьом своєю ефективністю та здатністю перезавантажувати стан шкіри. Завдяки технології Chronolux S.O.S. швидко відновлює і оновлює шкіру після стресу. У 15 разів вища концентрація гіалуронової кислоти забезпечує шкірі тривале зволоження та доглянутий вигляд.
  6. Сироватка-ліфтинг для шкіри Byphasse Sorbet Serum Lifting 2 найдемократичніша сироватка за ціною та ефективна за своїм впливом на шкіру. Забезпечує зволоження, захист та легкий ліфтинг. Гіалуронова кислота і натуральні інгредієнти надають миттєвий і накопичувальний ефект.
  7. Антивікова сироватка для обличчя Guerlain Abeille Royale Double R обєднує в собі 2 функції пілінгу і ліфтингу. Вона вирівнює колір обличчя і текстуру шкіри, робить зморшки менш помітними, зволожує і живить. створена на основі бджолиного маточного молочка і містить чистий королівський концентрат бретонської чорної бджоли.

Будьте красивими!