У Treets Traditions впевнені, що сімейні рецепти краси, що передаються з покоління в покоління, містять в собі найважливіші секрети по догляду за шкірою.

Завдання голландської марки - передати ці традиції світу, щоб майбутні покоління мали можливість поділитися безцінним знанням з нащадками. Представники Treets Traditions розповідають, що об'їздили весь світ в пошуках людей, які до цього дня користуються дарами природи для підтримки природної краси.

Особливо важливо не забувати про догляд за тілом взимку, адже в в цю холодну пор року ми не надто багато уваги приділяємо догляду за шкірою тіла. З одного боку, теплі светри з високим горлом, кофти з довгими рукавами приховують від очей будь-які вади. А з іншого - саме в період холодів нашій шкірі так необхідно додаткове зволоження та відновлення.

Брак простого щоденного догляду за шкірою призводить до лущення, сухості і старіння. Особливо це помітно навесні, коли ми знімаємо теплий одяг, одягаємо тонкі блузки і починаємо думати про швидке літо, про відпустку, пляжі тощо. Проте, виправити ситуацію можна в досить короткі терміни. Особливо це вам стане в нагоді, якщо ви зібралися у відпустку зараз, не чекаючи літа.

Відновити шкіру після зими просто, особливо з засобами по догляду Treets Traditions, які зберігають та дарують нам секрети і традиції догляду за шкірою для щоденної насолоди миттєвостями справжньої розкоші і блаженства. Засоби для рук, тіла, ванни і душа від голландської марки, засновані на традиціях оздоровчого догляду за тілом, які передаються з покоління в покоління. Всі продукти марки мають чудовий аромат і не містять лаурет сульфат натрію, парабенів, силіконів, барвників та мінеральних олій. Вони створені на основі натуральних компонентів, зібраних в різних куточках світу, і підходять навіть для чутливої шкіри.

  • Починати догляд за тілом слід зі скрабу. Наносити його можна тільки на добре розпарену і розслаблену шкіру тіла, наприклад, після водних процедур з сіллю для ванни.
  • Тепла ванна повинна посилити кровообіг і розкрити пори, а скраб - прибрати зайві ороговілі клітини шкіри. Після цього будь-які косметичні засоби діють набагато ефективніше.
  • Наступний етап догляду за тілом - зволоження, яке необхідно повторювати кожного дня. У складі ефективних натуральних зволожуючих засобів по догляду за тілом мають повинні бути присутні натуральні ефірні олії, наприклад, жожоба і каріте.


  • Не забувайте і про шкіру рук, вона найбільше схильна до перепаду температур і до дії подразнюючих речовин. Тобто, простіше ретельно доглядати, ніж потім щось виправляти. Причому не тільки жінкам: обвітрені, що сухі чоловічі руки миттю віднімають у їхнього власника сто очок привабливості.

Пам'ятайте, що своєчасний догляд за шкірою дозволить значно відстрочити процеси її старіння та дозволять зберегти молодість!

Будьте красивими!