Giorgio Armani анонсували перехід компанії на концепцію відповідального розвитку. І першим продуктом виступає новий парфум для жінок My Way.

Giorgio Armani My Way - це ніжна квіткова композиція, що з нотами туберози, ванілі, бергамоту, жасмину, кедра і білого мускусу. Авторами нового аромату стали парфумери Carlos Benaim bа Bruno Jovanovic. Виробничий процес парфуму, від вибору переробленої сировини і пошуку органічних інгредієнтів і до безвідходної технології наповнення флаконів, скорочує негативний вплив людини на навколишнє середовище.

Аромат Giorgio Armani My Way створений з урахуванням екологічної концепції бренду: при виробництві новинки використовуються перероблені і придатні для повторного використання матеріали, а також екологічно чисті інгредієнти. Для шанувальниць аромату буде доступна система рефілів, тобто можливість повторного наповнення флаконів. Для подальшого розвитку компанії, був розроблений амбітний план - за 5 років додатково скоротити викиди вуглекислого газу на 25% та забезпечити нульовий вуглецевий слід для всіх продуктів Armani Beauty.

#IAmWhatILive - хештег і постулат, що відображає філософію і сутність нового аромату.

Обличчям аромату стала актриса та нова зірка всесвіту Марвел - Адріа Архона.Міжнародний старт продажу - серпень 2020.