Засіб для закріплення макіяжу - це рідина на водній або порошковій основі, яка «скріплює» всі шари макіяжу між собою. Може бути у вигляді спрею або місту.

Як він працює? Спрей-фіксатор створює легку непомітну фіксуючу плівку та зволожує шкіру. Легка формула створює невидимий екран, не пересушує шкіру, захищає макіяж від зовнішніх чинників, таких як зміна температури, забруднення навколишнього середовища, виділення шкіри.

Як використовувати спрей-фіксатор? Це фінальний штрих вашого макіяжу, він наноситься останнім. Коли макіяж повністю готовий, закрийте очі і розпорошіть спрей з відстані 20-30 см від обличчя буквою Т або Х. Також, як варіант, можна змочувати спреєм спонж з тональним кремом - тон ляже рівніше і відразу закріпиться на обличчі. Якщо ви хочете зафіксувати тільки підводку - пройдіться по ній ватною паличкою, змоченою в спреї. А ще засіб можна використовувати, якщо ви вирішили поексперементувати з тінями: за допомогою мокрого пензлика добре виходить розмивати кордони. Так можна повторити трендовий «акварельний мейкап».

Чи потрібен він нам? Спрей-фіксатор - це відмінна ідея, якщо ви витратили на мейкап годину-дві і на обличчі у вас кілька шарів тонального і багатоступеневий макіяж очей. Він допоможе вам виглядати чудово весь робочий день і ще під час вечірки та після. Також спрей захистить мейкап влітку, додатково зволожить та освіжить шкіру та не дасть тону потекти...

Будьте красивими!