Всі ми пам'ятаємо часи, коли могли лежати під палючим сонцем на гарячому піску багато годин поспіль. Однак сьогодні, озброєні знаннями про шкоду для шкіри ультрафіолетового випромінювання, ми стали набагато обережнішими. Але засмагла шкіра, як завжди, асоціюється з відпусткою та відпочинком.  Тож, зібрали для вас засоби, які подарують вашій шкірі ефект ніби ви щойно повернулися з відпустки на березі океану...

  • Засіб з тональним ефектом SAMPAR 3 Day Weekend.
    Надає легкий відтінок засмаги. Ви виглядаєте так, як ніби тільки що повернулися з відпустки. Без сонця! Без автозасмаги! Без макіяжу!
    Забезпечує інтенсивне зволоження, основу краси та сяючий однорідний колір обличчя. Проявляє здорове сяйво шкіри без сонця, без автозасмаги й макіяжу.
  • Гель бронзатор для шкіри Givenchy Mister Healthy Glow Gel створює ефект сяючої та засмаглої шкіри, а результат можна отримати більш інтенсивним при повторному нанесенні.
  • Зволожуючий крем з ефектом сонячного поцілунку SAMPAR Golden Glow Mine d’Or.
    Дає миттєвий і рівномірний сонячний відтінок. Готує, сприяє і подовжує засмагу. Golden Glow це тонуючий зволожуючий крем, який постійно зігріває колір обличчя та відкриває природне сяйво шкіри день у день. Без використання автозасмаги!
  • Dior Diorskin Nude Air Luminizer відтворює ефект сяйва ласкавих сонячних променів. Компоненти, що розсіюють сонце і райдужні пігменти в складі формули роблять шкіру атласною і примножують її сяйво. Насолоджуйтесь миттєвим ефектом яскравого сяйва, неначе після літнього дня, проведеного на сонці!