Буває, що кожній з нас необхідна ударна порція позитиву. Магію гарного настрою пропонуємо шукати в нових ароматах з нотою троянди - квітковий шлейф допоможе зробити ваші будні яскравішими.

Givenchy Eau de Givenchy Rosee
Легкий та ніжний аромат, що огортає немов ласкава трояндово-пудрова хмаринка.
Нова квіткова мускусна варіація нагадує ніжний рожевий нектар. Аромат відкривається терпкою нотою мандарина, акордом османтусу і зеленого чаю, водночас квітковим та з відтінком абрикоса. У серці композиції троянда і сонячний жасмин самбак змішуються з зеленою свіжістю гіацинта, який контрастує з м’якістю пачулі і білого мускусу в нижніх нотах.

Lancome Idole
Аромат освіжаючої чистоти, як незаймана територія, що містить безмежні можливості. Неначе аромат білої сторінки, на якій кожна жінка може вільно написати свою історію. Lancome руйнує парфумерні традиції, щоб знову винайти шлях до троянди, як першого символу бренду. Щоб створити нову квіткову ноту — зелену і ніжну, свіжу і чуттєву, дві есенції, абсолю троянди і трояндова вода поєднуються, щоб створити серце аромату.

Dior Miss Dior Eau de Toilette
Нова туалетна вода Miss Dior - чарівний квітковий вихор. Запаморочливий танець граської троянди і травневої конвалії. Сяюча Miss Dior, яка з головою кидається в любовний вир.

MontBlanc Lady Emblem L`Eau
Mont Blanc Lady Emblem L`Eau — нова яскрава інтерпретація знакового аромату Lady Emblem, в основі якого лежить аромат троянди.

Guerlain Mon Guerlain Intense
Троянда у цьому ароматі звучить фоном - головними в новій версії композиції Mon Guerlain, як і раніше залишаються лаванда і ваніль.

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush
Cправжній концентрат оптимізму, який спростовує всі існуючі шаблони. Нота троянди, ароматний підпис лінії Irresistible, в новій варіації знайшла ще більш яскравий, вибуховий характер.
Насичене поєднання рожевого перцю і ягід годжі вносить в композицію тонкий аромат спецій, а шипровий акорд пачулі наповнює її чарівною жіночністю.

scent bar 500
Свіжий, зелений аромат трав та ніжних троянд в краплинках роси. Зелені ноти наповнюють вас і відправляють в трояндову подорож ваших мрій.

Jenny Glow Red Rose
Яскравий, чуттєвий мікс з найвишуканіших червоних троянд і цитрусів. П’янкий і витончений.