А як для вас пахне Париж? Свіжими круасанами та запашною кавою, квітучими каштанами, вишуканими парфумами чи може бузком та трояндами? Для кожного Париж пахне по-своєму особливо! Розповідаємо про парфуми, які присвячені цьому надзвичайному місту!

  1. Agatha Paris L'Amour A Paris - це чуттєвість сонячного міста, куди пари приїжджають, щоб зізнатися один одному в коханні. Аромат прогулянки по мосту над Сеною, ніжного аромату квітів, що висять на балюстраді.
  2. Agatha Un Soir a Paris - це поєднання пристрасті, ніжності, спогадів і, звичайно, кохання. Вогні великого міста, аромати дорогих парфумів, що кружляють в повітрі, розслаблена атмосфера ресторанів. Таким постає Париж увечері.
  3. Yves Saint Laurent Mon Paris - парфум, як освідчення в коханні улюбленому місту. Mon Paris - це провокаційна інтерпретація традиційного шипру. Аромат, який наповнює вас новим прагненням і розпалює пристрасть. У серці аромату домінує запаморочлива і чаклунська квітка дурман. Базові ноти аромату розкриваються есенцією пачулі з Гватемали, яка відрізняється деревними амбровими півтонами, а індонезійська версія пачулі - теплими пряними нотами. У поєднанні з яскравими мускусними відтінками вони створюють унікальну повітряну, світлу і чисту структуру. Класичний закон порушений. Його місце зайняв новий запаморочливий акорд.
  4. Nina Ricci Love in Paris - романтичний, світлий аромат любові і щастя, Love in Paris від Nina Ricci створює дивовижну атмосферу романтики і поезії. Побачивши Париж, хочеться жити повним життям, легко і красиво в очікуванні самого прекрасного дива - любові. Романтика, поезія, що стали символом всіх закоханих, - ось та дивовижна атмосфера, яку привнесе у Ваше життя цей аромат.
  5. La Manufacture Cologne Cashmere - цитруси і смажений каштан, що витають у повітрі... Теплий і м'який. Відкриваючись прохолодною і несолодкою пудрою аромат дуже швидко зігрівається, немов кашемірове полотно - м'яке, сухе, трохи солодке, трохи ветіверно-димне з легкою гіркуватістю.
  6. Chloe Love Story - ненав'язливий флер натхненний весняною романтикою закоханого Парижа, його потайними древніми вуличками, новими затишними бульварами і садами, особливим місцем для фіксації вірності парочок закоханих - Pont des Arts, де вони навішують і замикають символічні замки, а ключ викидають в легендарну Сену, в знак вічної любові і вірності.
  7. Montale Intense Cafe натхненний неповторною атмосферою паризьких бістро - вузькими паризькими вуличками зі столиками вздовж тротуару, де з раннього ранку спокушають аромати свіжозвареної кави і хрустких круасанів. До такого апетитного коктейлю додані досить несподівані квіткові ноти, а також амбра і мускус.