ТУШ ДЛЯ БРІВ.
Один з самих практичних засобів б’юті-арсеналу — туш для брів: вона і фарбує волоски, і фіксує їх. Зворотний бік медалі — деяка складність нанесення (особливо коли туш з часом починає підсихати), адже туш для брів вимагає акуратності і уважності, інакше плям і смужок не уникнути. Зате кінцевий результат вас порадує. Гарна туш, наприклад, MESAUDA Brow Fix чи Dior Diorshow Pump 'n' Brow, вони цілком можуть замінити похід в броу-бар.
Більш демократичний варіант Pupa Eyebrow Intense Powder — це пудровий засіб з природним фінішем, що заповнює та виділяє брови. Головне — гарно струсити тюбик перед використанням.

КЛАСИЧНІ ОЛІВЦІ.
Ті самі, з якими можна «зробити» ідеальні брови навіть на ходу, навіть в літаку, навіть не прокинувшись. Всього-то й потрібно, що щіточка (зазвичай вона на зворотньому кінці олівця і підстругачка. Класика — Lancome Brow Shaping Powdery Pencil або Givenchy Eyebrow Pencil.

МЕХАНІЧНІ ОЛІВЦІ.
Всі бонуси класичних олівців мінус необхідність підструговувати. Більшість механічних олівців добре пігментовані і відмінно розтушовуються — Lancome Monsieur Big Brow, як приклад. Незвичайний формат chubby stick — не єдина фішка «містера Біга»: на тупому кінці олівця не звичайна щіточка, а м’який пензлик-кабукі для максимально м’якого розтушовування. Цікавий варіант CHANEL Stylo Sourcils Waterproof зі скошеним краєм, який дозволяє скоригувати форму брови і додати колір, роблячи лінію за бажанням тонкою або широкою.

НАБОРИ ДЛЯ БРІВ.
Це вже для самих вибагливих. Набори для брів зазвичай містять повний комплект: кілька відтінків пудри для брів та щіточку. Користується попитом — CHANEL La Palette Sourcils De Chanel або більш демократичний варіант — MESAUDA Eyebrow Design.

Будьте красивими!