Якщо розібратися, то будь-який шампунь очищує волосся... Але деякі з них все ж очищують краще! Влітку нам всім відома проблема волосся, що швидко стає жирним. Тут є аналогія зі шкірою обличчя, потові залози працюють активніше, тож і волосся швидше забруднюється та стає масним. Теорія проста, обирайте шампунь виходячи з ваших потреб на момент покупки. Як підібрати відповідний очищуючий шампунь і як ним правильно користуватися розповідаємо нижче.

Шампуні, які дійсно гарно очищують волосся та зберігають його чистим та сяючим, зазвичай трохи "жорсткіші " і агресивніше впливають на шкіру голови і волосся в порівнянні з другими, але разом з тим ефективніше справляються з забрудненнями. Вони можуть маркуватися як освіжаючі, мати призначення для жирного волосся, часто вони характеризуються як ті, що додають обєм.

ДО ГАРНО ОЧИЩУЮЧИХ ШАМПУНІВ МОЖНА ВІДНЕСТИ:

  • Шампуні для жирного волосся та жирної шкіри голови.
    Ці шампуні спрямовані на очищення шкіри голови і волосся від різних видів забруднень. Наприклад, шампунь для жирної шкіри голови Rene Furterer Curbica Lightness Regulating Shampoo нормалізує баланс шкіри голови, мяко видаляє надлишок шкірного жиру та очищає волосся.
  • Для росту волосся.
    До добре очищуючих шампунів для волосся можна також віднести шампуні для росту волосся, які часто створюються на основі рослинних інгредієнтів. Наприклад, шампунь для стимулювання росту волосся Eugene Perma Essentiel Keratin Force. Він містить рослинний кератин та вітамін Е, що стимулює ріст волосся, відновлює структуру від коренів до кінчиків, та при цьому зберігає свіжість волосся!
  • Для обєму.
    Обємні шампуні мяко очищують, в них менше олій і зволожуючих компонентів, ніж наприклад в шампунях для блиску та відновлення, саме тому вони довше зберігають свіжість волосся. Шампунь для обєму волосся Rene Furterer Volumea Volumizing Shampoo не містить силікону, надає щільність, густоту і повітряний обєм тонкому волоссю. Завдяки ніжній формулі шампуню, волосся і шкіра голови мяко очищуються. Має накопичувальний ефект: після 23 використання шампуню підняте у коренів волосся, зачіска стає обємною і набуває текстури.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: підібравши відповідний очищающий шампунь, не забувайте намилювати волосся два рази: перший раз ви видаляєте забруднення з волосся, а другий раз очищаєте шкіру голови.

Будьте красивими!