Бомбочки для ванни знайдуть своїх прихильників серед шанувальників всього яскравого і барвистого. Вони ідеально підійдуть і припадуть до смаку тим, хто паралельно з розслаблюючою процедурою прийняття ванни полюбляє зробити кілька селфі на тлі гарної ванної кімнати і себе коханої.

Такий, на перший погляд, цікавий і незвичайний продукт, як бомбочки для ванни, виготовляють з цілком звичайних інгредієнтів - олії, соди, лимонної кислоти і барвників. При цьому кожен продукт, що входить до складу, відповідає за певну функцію. Наприклад, лимонна кислота і сода, що входить до складу бомбочки, в момент попадання в воду починають шипіти, така реакція у воді допомагає освіжити і підбадьорити вашу шкіру. Різноманіття ароматів домагаються шляхом додавання ароматних олій, які додатково зволожують, живлять і пом'якшують шкіру, роблячи її гладкою і оксамитовою на дотик.

Залежно від того, який ефект ви бажає отримати від прийняття ванни, буде залежати склад ароматного гейзера. Зняти втому і головний біль, позбавитися від безсоння допоможе цілюща бомба з лавандою або сухим молоком. М'ята - допоможе впоратися зі стресом, а бадьорості може надати бомбочка з ароматом солодкого апельсину або іланг-ілангу, також цедри лимону. Шоколадні складові в кульках для ванни і кориця сприяють підняттю настрою і поліпшення емоційного стану.

Домашній ритуал прийняття ванни дозволяє очистити тіло, зняти напругу в м'язах, розслабитися та просто отримати емоційний відпочинок. Правильно підібраний продукт кожного разу під час купання буде заповнювати ванну кімнату улюбленим ароматом, зробить шкіру гладкою і м'якою, а вас - відпочилою!