Весна - час оновлення, про це краще за інших знають beauty-марки. Не випадково саме в цей час в їхньому асортименті з'являється мінімум по одній новинці в категорії «Догляд за шкірою».

1. CHANEL LE LIFT CREME RICHE
Насичена текстура крему усуває відчуття стягнутості і сухості, яке так часто з'являється після зими. При створенні цього засобу експерти Chanel використовували активний концентрат люцерни, по ефективності схожий з ретинолом, але діючий набагато м'якше.
2. АКТИВНИЙ КОНЦЕНТРАТ ПРОТИ СЛІДІВ ВТОМИ НА ОБЛИЧЧІ І ЗВОЛОЖУЮЧИЙ BB-ГЕЛЬ CLINIQUE ID
Цієї весни ми рекомендуємо спробувати таке поєднання Clinique iD: картридж з концентратом, що заряджає енергією і вирівнює колір (відпочилий вигляд), і зволожуючий BB-гель, що маскує недоліки. Те що треба після зимової сплячки!

3. ESTEE LAUDER PERFECTIONIST PRO RAPID RENEWAL
Завдяки дослідженням бренду Estee Lauder стала доступна сучасна запатентована формула, що містить чистий ретинол найвищої якості в поєднанні з інноваційною матричною системою полімерів, що забезпечує повільне контрольоване введення ретинолу в шкіру. Це сприяє оптимальному балансу ефективності та комфорту для найбільш помітного результату в умовах домашнього догляду.
4. DIOR CAPTURE TOTALE C.E.L.L. ENERGY CREME
Dior представив нову гаму комплексного омолоджувального догляду за шкірою Capture Totale C.E.L.L. Energy. Головним завданням всіх засобів лінійки є відновлення енергетичного потенціалу стовбурових клітин шкіри і коригування перших ознак старіння. Крем Dior Capture Total Cell Energy Cream зміцнює і відновлює шкіру. Текстура, насичена керамідами і рослинними оліями дарує шкірі молодість і здорове сяйво.
5. GISELE DENIS INTENSE RENEW
Крем має ефективну відновлювальну функцію завдяки властивостям інгредієнтів, які знищують мертві клітини, надаючи шкірі більш здоровий вигляд.
До складу входять активні інгредієнти, такі як мускусна троянда, алое вера, органічний силікон, який стимулює вироблення колагену, забезпечуючи шкірі гладкість і пружність.
Щоб з першими по-справжньому весняними променями сонця на вашому обличчі не з'явилися веснянки і непривабливі пігментні плями, замініть свій зимовий крем на засіб з SPF, який здатний захистити від сонця. При цьому для міської жительки буде цілком достатньо SPF 20, а ось якщо ви збираєтеся на природу за місто або в гори, то краще вибирати крем, у якого SPF не менше 30.
Будьте красивими!