Dolce & Gabbana анонсували нове яскраве тріо фруктових ароматів - Fruit Collection Dolce & Gabbana.
При створенні колекції парфумери надихалися запахами Сицилії. Вони взяли за ідею, відтворити аромат та відчуття щойно спробуваного свіжого фрукту, що виріс під яскравим сонцем Сицилії та увібрав всі її його барви!
Цитрусові композиції створив парфумер Жером Епінетт.
У першому ароматі, Dolce & Gabbana Fruit Collection Orange, він змішав солодкі плоди апельсина, калабрійский бергамот і букет запашних трав.
В Dolce & Gabbana Fruit Collection Lemon до бергамоту і лимону приєднався імбир і ветивер.
Над «ананасовою» Dolce & Gabbana Fruit Collection Pineapple композицією працювала парфумер Марі Саламань - завдяки новій технології Smell-the-Taste їй вдалося максимально точно відтворити натуральні ноти фрукта. Розкрити і підкреслити аромат ананаса Марі вирішила за допомогою мандарина, жасмину, амбри, моху та орхідеї.