У повсякденній б'юті-практиці може трапитися всяке: можна випадково залишити вдома потрібну «саме тут і саме зараз» косметичку або забути перекласти її з однієї сумки в іншу - хто з цим не стикався. Тож, візьміть на озброєння кілька корисних лайфхаків, які можуть врятувати ваш образ, коли так необхідно виглядати на всі 100 %!

  1. ТІНІ ЗАМІСТЬ ХАЙЛАЙТЕРА.
    Зараз хайлайтер можна знайти майже в кожній косметичці.  Втім, якщо одного дня, сталося так, що ваш хайлайтер поза межами досяжності, спробуйте скористатися палітрою тіней. У більшості з них можна знайти базові світлі відтінки або тіні з ефектом хайлайт. Нанесіть їх на вилиці та на область трохи нижче брів та добре розтушуйте.
  2. ПОМАДА ЗАМІСТЬ РУМ'ЯН.

    Улюблена помада може легко замінити рум'яна. Тим паче, що ви можете з впевненістю стверджувати, що відтінок вам точно личить) Нанесіть губну помаду невеликими лініями в області щік та акуратно розтушуйте пальцями.

  3. ТІНІ ЗАМІСТЬ ОЛІВЦЯ ДЛЯ БРІВ.
    Брови грають ключову роль в макіяжі обличчя, тому вміння вдало їх підрреслити дуже важливе... Якщо під рукою немає олівця для брів, сміливо користуйтеся палітрою тіней: між тінями і кольором вашого волосся повинна бути різниця в один відтінок. Будьте уважними та уникайте тіней з червоним пігментом, він рідко виглядає природно.

  4. ПРАЙМЕР ДЛЯ ЛЕГКОГО ВИДАЛЕННЯ МАКІЯЖУ.
    Ви навряд чи носите з собою в сумочці флакон з демакіяжем. Однак, впродовж дня необхідність підкоригувати мейкап може виникнути. Тут прекрасно спрацює праймер: коли туш обсипається, ватний тампон, просочений праймером, допоможе витерти зайве.

  5. КОНСИЛЕР ЗАМІСТЬ ОЛІВЦЯ ДЛЯ ГУБ.
    Консилер, безумовно, виручить, якщо під рукою не виявилося підходящого олівця під колір помади. Звичайно, колір на виході не буде максимально глибоким і насиченим — він просто буде трохи інший, з натуральним делікатним сяйвом. Але протримається він при цьому ніяк не менше.

Будьте красивими!