Бренд Escentric Molecules анонсував вихід 2-х нових ароматів на основі ноти кашмерану. Традиційно, аромат Molecule 05 буде містити один чистий інгредієнт кашмерану без супроводу інших нот, а Escentric 05 покаже красу кашмерану на тлі додаткових інгредієнтів.

MOLECULE 05
Моно аромат кашмерану. Кашмеран - це гармонія м'яких, мускусних відтінків з сухим деревним акордом солодкої смолистої ноти сосни. Кашмеран був синтезований в лабораторії компанії IFF в кінці 1960-х років.

"Molecule 05, тобто кашмеран, це сухий, яскравий, теплий деревний аромат з несподіваним сосновим відтінком. Це навело мене на думку розробити літній аромат, який відрізняється від звичайних сезонних запахів. Мені хотілося передати атмосферу Середземноморського берега, але не за допомогою морських нот, які мені здаються занадто штучними, а втілити в ароматі відчуття прогулянки по острову, на якому я провів стільки літніх канікул. По дорозі від моря ти починаєш помічати, як одні ароматні рослини змінюються іншими. Як духмяно, смолисто, та яскраво вони пахнуть!", - так описує новинку парфумер Geza Schoen.

ESCENTRIC 05
"Створюючи Escentric 05, я вирішив запропонувати незвичайний літній аромат. Замість популярної свіжої морської теми, мені захотілося запросити вас прогулятися від моря по стежці, оточеній середземноморською ароматною рослинністю: запашними травами і нагрітими на сонці деревами.

Верхня нота Escentric 05 це бергамот та апельсин, які роблять аромат яскравим і щасливим. Апельсин зображує цитрусові сади, яких так багато на острові. Лавровий лист і розмарин - звичайні середземноморські рослини з пряним, свіжим профілем. Ялівець привносить в аромат сухий трав'янистий відтінок, а кипарис - гострий деревний. В основі композиції два класичні середземноморські інгредієнти: ладанник і смола мастикового дерева, яка зазвичай росте на самому березі, біля моря. Вона пахне свіжозрізаними гілками. Ладанник, розлогий чагарник, можна зустріти всюди в Середземномор'ї. У нього солодкуватий, шкіряний, бальзамічний запах, який я дуже люблю. І, звичайно, в ароматі 15% кашмерана, завдяки якому ми відчуваємо в ньому тепло сосен.

Я також додав трохи інжиру, терпкого листя і стиглих плодів, тому що біля нашого будинку на острові росте інжир. Це дерево таке природнє для Середземноморського пейзажу, воно нагадує мені про безтурботне щастя літа, проведеного біля моря." - Geza Schoen.

Старт продажу - весна 2020.