В спеку власниці нормальної, комбінованої та жирної шкіри починають страждати від зайвого блиску. Щоб не поправляти макіяж сотню разів на день і не турбуватися про стан шкіри на обличчі, радимо доповнити ваш beauty-догляд очищаючими масками. Як правило, це маски на основі глини, яка витягує з пор забруднення і надає зволожуючий ефект.
Глиняну маску треба акуратно шпателем розподілити по шкірі обличчя або нанести тільки на Т-зону з підвищеною жирністю. Змивати таку маску потрібно не чекаючи, поки глина висохне, інакше можна пересушити шкіру.
6 ЕФЕКТИВНИХ МАСОК ДЛЯ КОМБІНОВАНОЇ ТА ЖИРНОЇ ШКІРИ:

    1. Caudalie Purifying Mask.
      Маска з екстрактом шавлії дозволяє регулювати діяльність шкіри, глибоко очищає пори. Її матова глиняна текстура не пересушує шкіру.
      93% інгредієнтів природного походження.
    2. Byphasse Masque A LArgile Anti-imperfections Clay Mask.
      Глиняна маска містить екстракт листя бучу, це південноафриканська рослина, багата на флавоноїди, а також невеликі частинки складних ефірів жожоба для абсолютного очищення. Ця маска освіжає колір обличчя, матує та очищує пори.
      90% формули складається з натуральних інгредієнтів.
    3. Arnaud Purete Absolue Purifying Face Mask.
      М’яка маса з подвійної глини цієї маски ідеально підходить для очищення і освітлення пошкодженої шкіри.
      Абсорбуюча зелена глина усуває надлишки жиру і звужує пори. Очищаюча і ніжна біла глина пом’якшує шкіру. Освіжає колір обличчя і покращує текстуру шкіри.
    4. Biotherm Aqua Pure Flash Mask.
      Маска, що можна наносити буквально на ходу! Активно очищає шкіру від забруднень і шкірного жиру, нормалізує роботу сальних залоз і зменшує пори, щоб ви не тільки виглядали свіжо і красиво, а і відчували себе так.
    5. SAMPAR Clear Solution Mask.
      Глиняна маска з цинком та олією герані. Очищає шкіру. Поглинає забруднення, не пересушує шкіру. Матує і звужує пори.
      93% натуральних компонентів.
    6. Alma K Маска очищаюча Purifying Mud Mask.
      Оксамитова маска з очисним ефектом, збагачена вітамінним комплексом, містить багату мінералами грязь з Мертвого моря, живильні водорості, а також дарує шкірі свіжість за рахунок вмісту екстракту грейпфрута. Заспокоює і наповнює шкіру природним здоровям.