Всі знають, що влітку шкіра змінює свої властивості, це природно та стається через те, що сальні залози працюють більш інтенсивно... Звісно, це впливає на те, які мейкап засоби ми використовуємо. Зазвичай, влітку ми намагаємося більше матувати шкіру. То який же тональний засіб краще використовувати: пудру чи тональний крем? Насправді, єдиної вірної відповіді немає, так як ми всі різні, з різними типами шкіри, різними потребами та мейкап звичками!

ПОТРЕБИ ШКІРИ ЗАВЖДИ ПОВИННІ БУТИ НА ПЕРШОМУ МІСЦІ!
Пудра розроблена для шкіри, що схильна до жирності. Її головне завдання зберігати обличчя більш-менш матовим, тому вона підійде для всіх типів шкіри в спекотні місяці.

Суха шкіра потребує зволоження, тож для неї краще - тональний крем, оскільки він зазвичай містить зволожуючі компоненти.Обовязково звертайте особливу увагу на щільність покриття влітку покриття не повинне бути щільним, так як інакше до кінця дня обличчя може перетворитися в маску. Щоб уникнути цього, наносьте тональні засоби тільки на критичні області: ніс, контур губ, лоб.

ЗВЕРТАЙТЕ УВАГУ НА ВЛАСТИВОСТІ ЗАСОБУ.
Більшість звичних для нас мейкап засобів з часом стали більш функціональними, це значить, що існують тональні креми з матовим покриттям або компактні пудри з ефектом сяйва. Тож замість текстури зосередьтеся на властивостях продукту. Обирайте засоби, які залишаються на шкірі протягом декількох годин, незважаючи на спеку. Зверніть увагу сезонні мейкап засоби, що створені спеціально для літа, вони відрізняються легкою текстурою та гарною стійкістю.

ФІКСУЙТЕ МАКІЯЖ.
На стійкість мейкапу величезний вплив мають і косметичні фіксатори, якими ми користуємося. Більшість віддає перевагу фінішній пудрі або спрею-фіксатору. Візажисти радять поєднувати обидва продукти впродовж дня, щоб підтримувати макіяж в гарному стані. Використовуйте розсипчасту пудру для фіксації мейкапу та освіжаючий міст впродовж дня , а при необхідності додайте матуючі серветки (наприклад, Sampar) це допоможе уникнути жирного блиску і зберегти бездоганну свіжість макіяжу.