La Manufacture Parfums — це парфумерний будинок з характером, заснований в 2011 році Bruno Truchon Bartes.
Bruno Truchon Bartes — пристрасний творець з багаторічним досвідом роботи в парфумерних будинках. Він любить історію про інгредієнти, їх походження та оригінальність.
Водночас він дуже захоплений місцями, які мають свою неповторну історію; подорожує світом, відвідує замки, садиби і приватні особняки, де черпає своє натхнення, занурившись в їх автентичність. З La Manufacture Parfums йому вдалося успішно поєднати дві його пристрасті: аромат та історичну архітектуру.
"Я відвідав багато історичних пам’яток, і в кожній з них, мої почуття перебували в стані тривоги: деякі деталі та аромати - це джерело натхнення для моїх творінь." La Manufacture Parfums - це творіння, які мають особливе походження та особисту історію, яка відображає: 

  • Точність: робота ремісників, парфумерів, склодувів ...
  • Природність: використання натуральної сировини і матеріалів.
  • Елегантність: вишукані аромати, які передають французький шик і елегантність.
  • Щирість: продукція виробляється у Франції.
  • Лаконічність: розкіш в простоті.

«Парфуми живі. Вони створені із зустрічей з «людьми» з великим серцем, для яких слова пристрасті і очікування мають реальний сенс. La Manufacture Parfums народилася як форма кохання з першого погляду до спадщини, каміння, священних місць, пам'яток ремісників і парфумерів.  Парфум стає унікальним, коли розум, ніс, руки і серце працюють разом. » 
Бруно Трушон Бартес

Назва La Manufacture (Мануфактура - від лат. дослівно - виготовлення руками) була обрана не випадково, вона покликана викликати в пам'яті асоціації з кропіткою ручною роботою і духом традиційного ремісництва. Ароматам La Manufacture надають елегантність і глибину поезія минулого і години ретельної ручної роботи.

У 2019 році дизайн флаконів та пакування буде оновлено, парфумерна композиція ароматів залишиться незмінно-унікальною.

Також парфумерна колекція буде розширена двома парфумами:

  • La Manufacture Reve Ottoman - аромат таємниць палацу Султана, східних інтриг, троянд шафрану та амбри.
  • La Manufacture Boharas - аромат таємничої мароканської пустелі, шкіри, дерева та амбри.