Новий аромат Flower By Kenzo Poppy Bouquet дарує відчуття дотику до природи в моменті, буквально переносить з міських джунглів у квітучий сад і водночас відображає етичний підхід марки.
Автором аромату став Альберто Морільяс в співпраці з молодим парфумером Дорою Багриш. Для творців було важливо врахувати свою соціальну відповідальність при роботі над новинкою, що не може не вражати в сучасному світі.
«Ми тісно взаємодіємо з місцевими виробниками і заводами, які займаються дистиляцією; жасмин ми отримуємо з Індії. Ми підтримуємо місцеві спільноти, активно беручи участь в програмах допомоги жінкам-збирачам », - розповіла Дора Багриш.
Ноти болгарської троянди, жасмину і чуттєвої гарденії відповідають за жіночність, а компонент мигдалевого дерева додає аромату глибину і м'якість. Композиція наповнена любов'ю до Японії і натхненна полотном Ван Гога «Квітучий мигдаль».
«Ми використовували культову болгарську троянду, пом'якшивши її звучання мигдальним деревом. Це надає композиції свіже і модне звучання, в той же час зберігаючи її теплоту і чуттєвість», - розповів творець аромату парфумер Альберто Морільяс.