На вулиці спека і багато хто прагне провести спекотний вечір десь на відкритій веранді. Якщо ви збираєтеся на вечірку, спробуйте зробити макіяж з ефектом вологої шкіри. За допомогою пари трюків ви будете виглядати набагато свіжіше - наче й не просиджували в будинку останні кілька місяців...

  1. НАНЕСІТЬ НА ОБЛИЧЧЯ ЗВОЛОЖУЮЧУ СИРОВАТКУ. Підійде легка текстура з активними компонентами, що додадуть сяйва та трохи вирівняють тон. Щоб засіб проник глибше, розігрійте його в руках і нанесіть масажними рухами знизу до верху.
  2. ПЕРЕХОДИМО ДО КОНСИЛЕРА. Щоб приховати сліди втоми і темні кола під очима, використовуйте засіб зі світловідбиваючими частинками вони створять ефект сяйва в макіяжі. Важливо не перевантажити обличчя, тому нанесіть консилер точково на ті зони, які хочете висвітлити під очі, на середину лоба, під вилиці.
  3. СТАР ПРОДУКТ МАКІЯЖУ — СТІКОВИЙ ХАЙЛАЙТЕР. Він забезпечить делікатне сяйво там, де це потрібно, сміливо пройдіться ним по вилицях, спинці носа, під бровами і над губою. Розтушувати можна пальцями, так ефект вийде натуральнішим.
  4. ПЕРЕХОДИМО ДО БРІВ — ЗАЧІСУЄМО ЇХ ВВЕРХ ТУШШЮ. Чим більше шарів продукту, тим яскравіші волоски, так що нашаровуйте туш на свій розсуд. Краще обійтися без олівця і просто підкреслити натуральну форму брів ще один крок до природності.
  5. ФІНАЛЬНИЙ ШТРИХ — ГУБИ. Нанесіть помаду чи бальзам, як француженки, пальцями. Нечіткий контур додасть губам додатковий обсяг, а ви зможете спокійно пробувати їжу і напої, не турбуючись за стерту помаду.
  6. СЯЙТЕ ТА НАСОЛОДЖУЙТЕСЬ!