У 2020 році відомій «бджолиній» лінійці по догляду за зрілою шкірою Guerlain Abeille Royale виповнюється 10 років. Ставка на «мед» в якості ключового інгредієнта засобів була зроблена невипадково: експерти бренду займалися вивченням впливу меду на відновлювальні механізми шкіри, що допомагають боротися з первинними ознаками старіння: зниження пружності, поява зморшок.

У колекцію засобів Guerlain Abeille Royale додалися: відновлювальна олія, сироватка для обличчя і зміцнюючий лосьйон з маточним молочком.

На думку експертів французького Будинку, ще з часів античності мед використовувався з лікувальною метою при перев'язці та лікуванні ран. Професор Дескот, глава відділення порожнинної і трансплантаційної хірургії в лікарні Університету міста Лімож, був першопрохідцем в освоєнні загоювальних властивостей меду. Впродовж 25 років він використовував мед при перев'язці ран 3000 пацієнтів. Цей експеримент надихнув відділ досліджень Guerlain на роботу по відновленню тканин шкіри.

У пошуках найкращого меду команда Guerlain вирушила на острів Уессан: як виявилося, саме там експерти і знайшли екологічно чистий мед, що славиться безліччю корисних властивостей. Його виробляють місцеві чорні бджоли, які живуть на острові, в захищеній екосистемі і біосферному заповіднику, згідно з класифікацією ЮНЕСКО, неподалік від узбережжя Бретані. Для захисту цього рідкісного і унікального виду бджіл Будинок Guerlain навіть став покровителем Асоціації охорони чорної бретонської бджоли, організації, яка очолює розвиток і захист бджіл - символу Будинку.

З нетерпінням чекаємо на нові засоби ювілейної колекції Abeille Royale в Мальві!