Модний макіяж 2019 року робить акцент на губах за допомогою яскравої помади або соковитого блиску для губ. На модних показах були представлені найрізноманітніші варіанти відтінків косметики для губ, ось самі популярні з них:

ПОМАРАНЧЕВІ ПОМАДИ. Помаранчеве полум'я на губах - гарячий тренд сезону, який прийшов до нас з модних подіумів сезону весна-літо 2019. Восени і взимку зробіть ставку на м'які персикові і коралові тони, а якщо захочеться надати образу яскравості, ситуацію виправить насичений морквяний пігмент на губах.

ЧЕРВОНІ ПОМАДИ. Класика поза часом, може «витягнути» будь-який образ і врятувати його в одну мить. У кожної жінки повинна бути своя маленька родзинка у вигляді ідеального відтінку червоної помади.

ВИННІ ПОМАДИ. Один з найпростіших способів зануритися в осінь після сонячного літа - змінити улюблену помаду на більш темний, глибокий варіант. Такий насичений макіяж губ буде гармоніювати з природним мейкапом, так званим макіяжем без макіяжу.

ЯГІДНІ ПОМАДИ. Від чорниці до ожини - вибір ягідних відтінків для губ радує своєю різноманітністю в майбутньому осінньому сезоні, але безумовними хітами залишаються вишневі і сливові тони. Такий макіяж губ ідеально підходить для будь-якого відтінку шкіри. Особливо добре виглядає на темноволосих дівчат з карими очима.

Звичайно, мода мінлива, і нові тренди з'являються кожного сезону. Має сенс придивлятися до них і пробувати нове, приміряти на себе нові тони і текстури ... Але найголовнішим завжди залишається одна умова: відтінок повинен подобатися і підходити своєї власниці.