Мейкап індустрія не стоїть на місці, вона постійно трансформується, створюються нові модифікації, які раніше здавалися неймовірними! Ми, натхненні ідеєю використання звичних засобів по-новому, тепер можемо замість звичайного контурного олівця наносити на область губ олівець-хайлайтер. І у цієї ідеї є 6 неспростовних плюсів:

  1. Коли ви наносите хайлайтер на всю поверхню губ (і ретельно обводите ним контурні лінії), а поверх — помаду, ви створюєте делікатне сатинове сяйво дякуючи змішуванню різних текстур.
  2. Ці два засоби в дуеті урізноманітнюють ваш звичний makeup-ритуал: знову-таки, дякуючи змішуванню текстур ви моментально «помножите» кількість своїх помад (як матові, так і глянцеві варіанти «заграють» по-новому).
  3. Якщо використовувати в якості бази для губ хайлейтер, а не олівець для губ, ви в разі промаху зможете легко скорегувати лінію контуру, зробивши її акуратною.
  4. Хайлайтер, безумовно, також виручить, якщо під рукою не виявилося підходящого олівця під колір помади. Звичайно, колір на виході не буде максимально глибоким і насиченим — він просто буде трохи інший, з натуральним делікатним сяйвом. Але протримається він при цьому ніяк не менше.
  5. Хайлайтер-олівець також подовжить життя кольору і не дасть помаді розповзтися за контури за рахунок своєї воскової текстури.
  6. Нанести хайлайтер в «лунку Купідона» — це вже класика щоденної ранкової makeup-рутини. Засіб ж у формі олівця чи стіка впорається зі своїм завданням ніяк не гірше. Плюс до всього, він наскільки багатофункціональний і займає дійсно мало місця в косметичці, що заслужено отримує все наші симпатії.

Будьте красивими!