Чорний перець популярний у парфумерів за свій гострий і оригінальний аромат. Ця нота особливо звучить в гурманських ароматах. Вона чудово доповнює вишуканість шоколаду, підкреслює солодкість фруктів, надає більш глибоке звучання деревним нотам.

Ми обрали топ-6 найцікавіших ароматів з нотами перцю.

  1. Armaf Niche Oud - унісекс аромат з виразними шкіряними акцентами відкривається феєричною комбінацією дорогоцінних спецій.
    Пряна шавлія, пікантний кмин, провокаційний чорний перець і кращі спеції створюють запаморочливий аромат, чуттєвий і пристрасний.
    У серці Armaf Niche Oud на тлі благородних кедрових переливів проступає легка пудрова вуаль ірису. Солодка ваніль, м'яка шкіра, королівська амбра і тропічні пачулі створюють чарівний шлейф.
  2.  Montale Intense Pepper - справжній вибух перців - перуанського рожевого і пекучого чорного. В серці аромату з'являється лимон з цитрусовою іскрою. У базі - красиві деревні ноти: кедр, амбра, мох і мускус, які в поєднанні роблять парфум багатим і надають йому вишуканості. Аромат для чоловіків та жінок.
  3.  Angel Schlesser Femme Eau de Parfum - це перезапуск культового жіночого аромату Femme, який вперше вийшов в 1999 році. Аромат в концентрації Eau de Parfums відкривається ігристими нотами бергамоту і мандарину, які контрастують із запашним відтінком чорного перцю. В серці - найніжніші пелюстки білого жасмину, оксамитова, пудрова фіалка і екзотичний імбир.
  4. Stronger With You Intensely - це жменя розсипаних перчинок, яка приємною гостротою б'є по нюху, ніби перед вами дерев'яна ступка, в якій тільки що подрібнили приправу. Далі аромат розкривається вуаллю лаванди і шавлії та тлі свіжого ірису і пряної кориці. Боби тонка, деревний бурштин і замша з легким акордом ванілі - базові ноти аромату, які залишаться шлейфом на вашому одязі і шкірі. Створений для чоловіків.
  5. Dior Sauvage Eau De Parfum - м'який і водночас сильний, Sauvage передає брутальну свіжість бергамоту і лимону, яка відмінно гармонує з тонким ароматом амбрового дерева та дражливим перцем. Пікантна свіжість композиції доповнена чуттєвими нотами ванілі. 
  6. Scent Bar 700 накриє вас хвилею приємних емоцій і відчуттів, відверне вас від повсякденної суєти і рутини.

    Початкові ноти аромату становить яблуко і соковитий грейпфрут. Ароматні ягоди стиглої чорної смородини чудово звучать під легким покривалом з рожевого перцю. Основний акорд в ароматі виконують ноти квітів, а тепла парфуму додасть м'якість берези і мускусу. Унісекс аромат.