Мороз, стрес, перепади температур - все це впливає на стан шкіри. Навіть нормальна шкіра реагує на холод відчуттям стягнутості та дискомфорту, загострюється чутливість шкіри, все це веде до почервоніння і сухості, з'являються неприємні колючі відчуття, що провокують свербіння.

Щоб уникнути дискомфорту в холодний період року, пропонуємо добірку дієвих засобів для сухої шкіри, які повернуть шкіру до нормального стану...

  1. Пінка для вмивання без води SAMPAR Dry Clean Sing — очищення без води та відчуття сухості за 2 хвилини! Для жінок, які не використовують воду для очищення шкіри. Видаляє навіть водостійкий макіяж. Для всіх типів шкіри, навіть чутливої.
  2. Молочко для очищення обличчя Alma K Soothing Facial Cleansing Milk — оксамитова гармонія мінералів і води Мертвого моря, водоростей, екстракту розмарину, яка відкриває пори і видаляє макіяж і інші забруднення. Олія авокадо та виноградних кісточок забезпечує оксамитове зволоження без змивання, робить шкіру м’якою і шовковистою.
  3. Зволожуючий крем для сяйва сухої шкіри Givenchy Hydra Sparkling Rich Luminescence Moisturizing Cream — насичена вершкова текстура з оліями каріте та люфи, інтенсивно живить шкіру. Заспокоєна, еластична і ніжна шкіра знову сяє.
  4. Крем живильний для шкіри схильної до сухості MESAUDA Aquacious Cream Cocoon — оксамитовий і живильний крем, забезпечує шкіру всіма необхідними компонентами. Він покриває шкіру як тонка вуаль, щоб захистити і зробити її більш стійкою до зовнішніх впливів. Для нормальної і сухої шкіри. Рекомендований для віку 20–30 років.
  5. Крем для шкіри, схильної до сухості Alma K Hydrating Day Cream Normal-Dry Skin — чудодійна формула, заснована на живильних, зволожуючих мінералах Мертвого моря та заспокійливих екстрактах рослинних олій, таких як оливкова, мигдальна, авокадова, олія нагідок. Робить шкіру м’якою, еластичною, матовою та шовковистою.
  6. Гель для душу Byphasse Dermo Comfort спеціально розроблений для чутливої шкіри. Він допомагає підтримувати еластичність шкіри, зволожуючи її та пом’якшуючи. Забудьте про сухість після душу!
  7. Крем для душу Treets Traditions Nourishing Spirits Shower Cream не містить мила і не сушить шкіру. Традиційна олія Африканської марули має прекрасний заспокійливий ефект, а олія Дині з пустелі Калахарі, допоможе відновити і зволожити Вашу шкіру. Без лаурилсульфат натрію — SLS, лауретсульфат натрію — SLES, парабенів, силіконів, барвників та мінеральних олій.
  8. Масло для тіла Treets Traditions Healing in Harmony Body Butter — вершкова текстура для ефективного зволоження і пом’якшення шкіри, а також захисту від пошкоджень. Містить комбінацію традиційних Альпійських рослинних компонентів: Бджолиного воску і розмарину. Ідеально підходить для сухої шкіри.
  9. Концентрований крем для рук PREP Concentrated Hand Cream з вітаміном Е, гліцерином і кератином допомагає заспокоїти роздратовану, суху, потріскану шкіру, а також зміцнити нігті.Будьте красиві!