Метод семи шарів - це спосіб нанесення зволожуючого тонера або есенції на обличчя до семи разів - звідси і назва.

ЯК ДІЄ МЕТОД?
Суть методу «семи шарів» полягає в тому, що рівень зволоженості шкіри можна підвищити завдяки інноваційному способу без зайвого відчуття жирності. Цей метод зволоження підходить для всіх типів шкіри і повертає їй здорове сяйво і рівний тон.
Сам метод полягає в пошаровому нанесенні на шкіру обличчя тонера або легкої рідкої есенції до семи разів відразу після очищення і перед тим, як ви зволожите шкіру кремом. Корейські фахівці рекомендують наносити засоби саме руками або розпорошувати їх у вигляді спрея, уникаючи ватних дисків. Перед тим, як наносити наступний шар, необхідно дочекатися поглинання і висихання попереднього.

ВСЯ СУТЬ В ЗВОЛОЖЕННІ.
Тонер це рідина, збагачена екстрактами трав, вітамінами і мінералами, іноді активними компонентами, на кшталт гліколевої або молочної кислоти. Сам по собі тонер здатний насичувати шкіру вологою, яку потім «замикає» на замок основний зволожуючий засіб. Функції тонера можуть виконувати як складні продукти з серйозним складом, так і звичайні квіткові води або відвари трав. Хоча додаткові компоненти в складі продукту, безумовно, будуть вносити свій вклад в кінцевий ефект від використання.
Зволоження запорука здорової та красивої шкіри. Багаторазове нанесення зволожуючого тонера забезпечує глибоке насичення шкіри вологою. Всім відомо, що сухість і дегідратація шкіри це дві головні причини передчасної появи зморшок. Саме тому корейська система догляду за шкірою так сильно завязана на зволоженні.
Водний баланс шкіри забезпечує не тільки її сяючий і свіжий вигляд, а й здоровий стан дерми. Брак вологи викликає не тільки сухість, але і висип, подразнення, акне. Тому метод «семи шарів» це відмінне рішення для підтримки здоровя шкіри, її молодості, глибокої зволоженості, інтенсивного живлення та зміцнення захисного барєру шкіри.

РИТУАЛ НАНЕСЕННЯ.
Чому саме багаторазове нанесення призводить до такого вражаючого ефекту? По-перше, корисні речовини в тонері за один раз не встигають досягти глибоких шарів шкіри і просто випаровуються з поверхні. До того ж, чим більше шарів тонера ви наносите, тим більша концентрація корисних речовин накопичується в глибоких шарах вашої шкіри.
Після пошарового нанесення тонера необхідно прикрити його тонким шаром крему, підібраного за типом шкіри. Таким способом ви «запечатуєте» активні компоненти тонера в шкірі, в результаті чого впродовж дня вона не страждає від втрати важливих для її краси і здоровя компонентів.

Таким простим способом в домашніх умовах ви зможете поліпшити стан шкіри, підібравши бюті-продукти, які підходять саме вам.

Будьте красивими!