Наносити тіні різних кольорів одним і тим пензлем.
Секрет успіху макіяжу smoky-eyes - плавний перехід одного кольору в інший або розмивання. Однак у вас навряд чи щось вийде, якщо світлий відтінок тіней, ви будете наносити тим самим пензлем, що і темний. Тіні змішаються ще на пензлику, і в результаті всі відтінки зіллються в один.
Використовувати білий олівець для очей.
Б'юті-блогери навчили нас, що для розкритого погляду потрібно нанести білий лайнер на внутрішню сторону нижньої повіки. Та вони забули додати, що професійні візажисти, не використовують саме білий колір - він виглядає ненатурально. Секрет в тому, щоб вибрати олівець з холодним відтінком, нехай це буде персиковий або ніжно-рожевий, інакше замість розкритого погляду, вийде запалений.

Наносити туш одним рухом.
Лінія повіки складається з трьох сегментів, що обумовлено сферичною формою ока, яка і задає напрямок росту вій (в ліву сторону, прямо і вправо). З цього випливає, що наносити туш потрібно як мінімум трьома рухами, починаючи із зовнішнього куточка ока.
Використовувати бронзер теплого тону для скульптування.
Для багатьох бронзери відрізняються тільки відтінком: золотий, шоколадний, персиковий, але мало кому приходить в голову, що цей засіб відрізняється ще й тоном, який буває теплим або холодним. Для скульптування потрібно використовувати холодні тони, так як тільки вони можуть імітувати природні тіні на обличчі. Бронзер має іншу техніку нанесення, тож тепле сяйво буде виглядати як подразнення.

Наносити тон плоским пензлем.
Так, до будь-якого пензля можна звикнути і призвичаїтися, але чомусь більшість з нас думає, що тональний крем потрібно наносити саме плоским пензликом. Але пензлі такої форми нерівномірно розподіляють засіб, залишаючи на обличчі смуги. Набагато зручніше використовувати круглий великий пензлик та наносити засіб круговими рухами по всьому обличчю.
Будьте красивими!