Зібрали 4 найефектніші ідеї святкового макіяжу: від блискіток до білої туші.

СТРАЗИ І ПЕРЛИ.
Стрілки в новорічну ніч необовязково робити за допомогою підводки чогось схожого можна домогтися і за допомогою страз або перлинок. Озбройтеся спеціальним косметичним клеєм і дайте волю своїй фантазії. Клеїти блискітки можна на саму повіку або повторюючи звичайну стрілку в будь-якому випадку, вийде незвичайно і красиво.

ГЛІТТЕР.
Тренд в макіяжі останніх сезонів це, звичайно, гліттер. Він уже встиг завоювати наші серця і увійшов в наш макіяж. Блискітки можна наносити не тільки на повіки, але і під них, на вилиці, ключиці і взагалі куди завгодно. У новорічну ніч радимо обирати блискітки срібних і металевих відтінків, які є трендом наступного року.

ХАЙЛАЙТЕР.
Хайлайтер, який ми всі так полюбили, може ідеально доповнити новорічний макіяж. Не шкодуйте і нанесіть його на все: вилиці, ключиці, куточки очей. Чим яскравіше, тим краще.

БІЛА ТУШТА ПІДВОДКА.
Біла туш та підводка може відмінно створити відчуття, ніби на ваших віях лежать сніжинки. Такий макіяж буде виглядати незвично і природно, якщо зробити акцент на очі. Додайте ніжну помаду та хайлайтер вийде мейк-ап в стилі модної Снігуроньки.

Сяйте та будьте красивими!